First, rainy night in Marrakech

Da vi kom i går, regnet det. Det ble også raskt mørkt på samme tid som vi ankom Riad, hvor vi skal sove de første nettene. Marrakech lever fra morgen til kveld, men kanskje spesielt på kvelden. Her er våre første timer gjennom mine øyne. De fleste bildene er tatt fra bilen. Etter at vi hadde satt fra oss kofferten kjørte vi nesten direkte til «The Square», hvor det skjer.

I dag er det sol, og vi har en hel dag hvor ingenting er planlagt. Jeg gleder meg til å bare være her. Har lagt vekk mobilen for dagen og skal bare ta inn kulturen her på sitt beste. Det blir mye foto. I dagene som kommer skal vi reise videre i landet. Jeg gleder meg aller mest til å møte nomade-barna i Sahara, og levere alle klærne jeg har samlet inn til dem.

2 kommentarer

  1. Elsker å se bilder fra mitt kjære Marokko!❤ Du er så flink til å fange øyeblikkene!! Kommer til å bli veldig spesielt å treffe disse nomadene! Ønsker deg en fantastisk tur!❤

    1. tingjegliker

      Tusen takk, Brigitte. Ja, det gleder jeg meg veldig til 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *