Hjembyen min Bodø og det såreste jeg vet.

Jeg ser kirken hvor mammas begravelse ble holdt. Jeg tenker på det jeg den dagen så, hver gang jeg ser kirken. Jeg ser meg ved siden av kisten, som ei lita jente. Like gammel som jenta mi er, var jeg. Der satt jeg og så på mammas fjes, uten smil eller grimaser. Så fredfull. Det var jo henne, men likevel så var hun ikke der.

Bodø betyr mye for meg. Det er sårt å være her oppe, men også fint. Det er mye fortid, mange minner. Jeg kan høre det, lukte det, se det. Minnene våre som lever inne i meg, på repeat. De små hendelsene jeg husker. Små snutt på ti til femten sekunder. Hva som skjedde før eller etter, det kan jeg ikke huske. Men noe må ha skjedd inne i meg på disse tidspunktene, da det er akkurat de hendelsene jeg husker.

I romjulen var jeg der oppe sammen med jentungen. I Bodø. Jeg tilbragte ekte fridager sammen med venner og familie. I Bodø har jeg venner som ansees som familie. Det har alltid vært sånn. Og selv om ikke alle er avbildet, så vet de fleste rundt meg hvem de er.  Her er litt stemning fra en herlig romjul med barn og venner.

Akkurat nå går mye av min blogg-tid til å bygge opp YouTube-kontoen min. Og som du ser i videoen under, så kommer snart denne filmen fra Bodø. Publiseres på onsdag. Der deler jeg hva Bodø betyr for meg, og jeg prater litt om mammaen min. Jeg har ikke delt så siden dette innlegget

Husk å abonner på kontoen slik at du får opp varsler på mobilen din når jeg publiserer noe nytt. Synes det er teit at det heter å abonnere egentlig. Høres ut som det koster noe, men det gjør det ikke. Og hvis du liker denne filmen fra New York, vær min engel og del den med vennene dine. <3

Tusen takk for at du leser bloggen, følger meg, heier på meg. YouTube har lenge vært en drøm som jeg har knotet med å få til, men nå ser det ut til at vi er på riktig vei. Jeg er veldig stolt av arbeidet som ligger bak.

Hvis du fremdeles vil stemme på meg på Vixen så kan du gjøre det frem til 15. januar, hver dag, HER. Tusen takk for alle stemmer til Årets Gullpenn. Den som vinner, fortjener det, uansett hvem som ender der.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *