Første arbeidsdag 2018

Meg alene i denne leiligheten. Ute er det tåke. Perfekt. Klokken er 13.08 og jeg har 52 minutter før jeg skal være på Oslo Sentralstasjon. Der skal jeg møte Rune, kameramannen min, før vi skal i et spennende møte. Et møte om en reise i nærmeste fremtid. En reise for inspirasjon, film og foto. Får håpe jeg har noen spennende oppdateringer å komme med etter møtet!

Jentungen har startet på skolen og skal etterpå til pappaen sin. Her venter en arbeidsdag hjemme og rundt, og i morgen tidlig kjører jeg til Risør med filmteamet og Therese. Vi skal ut på sjøen og dokumentere forsøpling. Jeg vil se det selv med egne øyne. Forstå det.

Jeg har hentet pakker i dag, som du kan se. Japp, litt treig. Har jo ikke vært hjemme i julen, så da ble det litt knotete med pakkene som hadde kommet etter at jeg reiste til New York. Og da jeg så vidt var hjemme første juledag var jo alt stengt.

Morsom historie om 2. juledag da jeg skulle reise opp nord med jentungen: Jeg hadde ikke rukket å pakke kvelden før, ikke noe særlig, og jeg hadde lite tid dagen jeg kom hjem grunnet to juleavtaler med familie og venner. På kvelden måtte jeg redigere bilder og flyet skulle gå klokken 9.00 dagen etter. Jeg måtte utsette.

Klarte ikke å forstå hvordan jeg skulle klare dette og kjøpe kattemat til katten. Nabo og venner har passet på henne for meg. Gitt henne kos og mat og luft. Likevel har hun vært så mye inne at hun nå har blitt litt tjukk. Det liker jeg egentlig. En latere katt gjør meg ikke noe! Tilbake til saken; jeg hadde utsatt til 13.00. Flyet altså. Og på morgenen fikk jeg den store overraskelsen: Mensensmerter fra helvete. Takk.

Liggende i fosterstilling på badegulvet måtte jentungen hente mobilen til meg. Klarte så vidt å prate med hun damen i andre enden. Jeg hadde allerede betalt 1000 kroner for å utsette billetten i fire timer for å unngå tullete stress. Stress er det siste min kropp eller hode orker, hvis jeg kan unngå det. Måtte betale 1300 for å endre denne billetten. Med gebyr for service, enda jeg fikk feilmelding da jeg prøvde å gjøre det via mobilen på Internett. Endte opp med å krangle i smerter og betale 2300 totalt for denne utsettelsen. Bedre enn å ødelegge helsa helt, tenker jeg.

Da vi endelig kom oss avgårde og skulle ta flyet klokken 17, så ble vi over tre timer forsinket fra Gardermoen. Fantastisk! Men vi holdt motet oppe. Jeg fikk levert formbildene til teamjegliker før jeg reiste dit, og kunne slappe av i viten om at ingen trengte vente mer.

Ja, det er mulig jeg har endometriose, men disse turene til lege og utredning. Jeg kjenner ikke at jeg makter. Hadde en runde i fjor hvor jeg ble satt på p-piller. Det var løsningen. Til opplysning tok jeg aldri de pillene. Jeg vil ikke ha prevensjon i form av hormoner. Synes det er skummelt og liker ikke måten jeg reagerer på dem. Vel, nå ble det mange historier. Kiara har prompa ved siden av meg her. Dyr og promp. Aldri kjent en svak en liksom. Det er alltid helt krise!

Nå er klokken 13.20. På tide å fikse meg litt før jeg går ut døra her. Skal skrive mer senere. Har en del bilder fra Bodø jeg kan dele!

Lag deg en fin dag, det skal jeg!
Stem på meg her hver dag frem til 15. januar! Årets Gullpenn. TUSEN TAKK!

Følg meg på Facebook også! Vi publiserer alle vloggene på denne siden også, for dere som ikke helt klarer henge på YouTube. De kommer dog senere på Facebook enn på YouTube! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *