Botox eller Facegym?

Shiit. Jeg er tilbake jeg altså. Med tusen gjøremål og ingen tid til fest, date eller andre ting. Jeg har kastet ballene mine opp i lufta og jeg er klar for å kjøre på igjen. Det føles helt fantastisk og jeg skal faktisk nyte det. Jeg har én viktig ting å prioritere for at dette skal være vellykket. Det er å meditere morgen og kveld, hver eneste dag. Det er faktisk viktigere enn å pusse tenna. Og jeg har det kjempemorsomt!

Jeg skaper ting og jeg er klar for å stikke nesa frem igjen! I forrige uke var jeg med på veganpoden og på KAST hos P2. I morgen skal jeg bli intervjuet i en sak som kommer i VG og jeg skal lage videoblogger.

Hør på podkasten hos P2 HER. Den andre har ikke kommet ennå, men skal så klart dele når tiden er inne.

Bildene over er tatt i London da jeg og Therese var der for noen uker siden. Vi filmet masse på denne reisen, 5 land på 5 dager. Da vi tok flyet hjem fra Spania med teamjegliker tidligere i år, kom vi over en artikkel om Face Gym i magasinet som ligger i setet foran oss. Vi bestemte oss da for at akkurat dette skulle skje. Vi skulle på Face Gym!

Det er det råeste jeg har gjort med trynet. Å aktivere muskler og få blodsirkulasjonen i gang. Jeg så mye yngre ut i en mange, mange dager. Tenk å gjøre dette ofte da. Vi trener jo de andre musklene våre, hvorfor ikke de i ansiktet? Bildene over ble tatt like etterpå. Man kan se det, sant? Ser litt ut som at jeg har tatt botox.

Men nei, jeg lover, det finnes ikke botox i meg. Det lovte jeg dere for lenge siden, at jeg ikke skal gjøre. Det er tøffe tak om man vil kalle det det, men jeg liker faktisk disse linjene som kommer i ansiktet mitt. Litt spennende å se at jeg forandrer meg og blir eldre. Mer vis. Mer klok.

Det er mye filming om dagen, og fra og med neste uke vil det være mer innhold på denne YouTube-kanalen min. Sørg for at du trykker «abonner» (som ikke koster noe), slik at du får med deg når jeg legger ut noe nytt. Og du må mer enn gjerne tipse meg om tema til hva jeg skal snakke om! Det har tatt tid å finne ut hva som skjer i kanalen min, og hvordan jeg skal gjøre det. Endelig har jeg et eget team som er med på å skape dette, og vi kommer til å produsere masse til dere. Alt fra samtaler om tema, intervju av personligheter, oppskrifter, på samling med teamjegliker og noen tips og triks med meg og jentungen!

Blir kjempeglad for alle forslag på tema som kommer!

PS: Hjemmesiden til Facegym finner du her. Det kostet sånn 900 kroner cirka. Verdt det! Og hvis du vil se noe helt random jeg kom over. Som et gammelt innlegg over mine hårfrisyrer (tenk jeg kan oppdatere det bra nå da). Så kan du klikke her og le litt om du vil. 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *