Triana Iglesias BY anetteantonsenfoto

Denne uken fikk jeg gjøre noe jeg har ønsket å gjøre lenge. Jeg ville fotografere Triana Iglesias. Ikke på den måten vi har sett henne mest, men på min måte. Denne fotograferingen har vi prøvd å få til en stund, men så har det blitt utsatt og denne uken var dagen det skulle skje på. Jeg og henne og fine samtaler, inn i Frognerparken, inn i drømmeland. Vi brukte ikke lang tid, for det liker jeg ikke. Jeg ser etter det riktige øyeblikket, med det riktige blikket, som jeg ønsker å fange.

Triana har skjønt det, hun også. Dette med livet. Dette indre. Hun vet det vi alle trenger å vite. Dette uendelige, dette fredelige. Dette som bor inne i oss og kobler oss til noe som er så mye større enn hva vi kan forestille oss.

Jeg jobber med et intervju som kommer i et magasin. Alt skal jeg dele med dere, så klart. Men i kveld så vil jeg bare dele noen av disse bildene. Det er mange, mange flere, men jeg kan ikke dele flere før saken er ute. Jeg må først finne ut hvilken bilder som skal være i saken og på fremsiden av magasinet. Jeg håper dere liker det dere ser. Dette bildet under er Triana sin personlige favoritt.

Så sterk, uavhengig og ydmyk. Vis av erfaringer og sterk av opplevelser. Triana Iglesias. Hun har blitt voksen. Skjønnheten på innsiden vokser gjennom det ytre og gir meg som et nysgjerrig menneske – innhold til nye tanker.

Jeg er privilegert. Karrierevalget mitt var dette, for mange år siden. Det var journalist jeg ville være, men jeg ville ikke skrive om hva som helst. Jeg ville inn i historier og erfaringer hos profilerte mennesker. Fordi profilerte mennesker ofte har hatt en annerledes vei å gå. Det er ofte en grunn for det også.

Håper du liker bildene. God helg. 🙂

2 kommentarer

  1. stine jensen

    Hei kjære Anette:-) Det var så koselig det du skrev på insta i dag. Min datter er snart 14 år. Vi har bodd alene i (herregud) 11 år nå. Noen ganger er det et savn der, noen kvelder, helger og høytider. Men nå tenker jeg like gjerne å bo kun med henne til hun har flyttet ut. Det jeg egentlig skulle skrive var….. kan du skrive litt mer om beetrot, spirunlina osv tilskudd du bruker. Gjerne mer oppskrifter/tips vegansk generelt. Jeg er veganer. Det er vel også Triana. Har dere ikke litt lettvinte og gode tips 🙂
    Klem fra fast leser over mange år

    1. tingjegliker

      Takk, Stine 🙂 Jo, jeg skal bli flinkere til å dele mat med dere 🙂 Er så lett å tenke at det ikke er noe spesielt ved det jeg poster 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *