Bildedryss fra Amsterdam

Amsterdam er en helt fantastisk nydelig by. Kaldt, ja. Her gikk vi ikke langt før vi på nytt fant et varmt sted å drikke kaffe og te, men vi fikk absolutt det beste av begge deler. Vi fikk se på de nydelige bygningene i byen, og opplevd mange koselige spisesteder.

Uten spesifikke planer blir der heller ikke stress, og jeg føler vi fikk være oss selv og oppleve byen tett på. Programmet var jo stramt, så det var ikke lang tid på hvert sted.

Stedet i bakgrunnen av en frossen meg, er et sted verdt å spise på. Vi spiste her da vi kom sent tirsdag kveld, og de fleste stedene var stengt. Jeg spiste falaffel, kanskje den beste opplevelsen jeg har hatt av falaffel så langt. Viktig å vise hvordan jeg kledde meg etter at vi hadde tatt bilder i kulda.

Skjørt HER. Jakke Bershka. Høy hals HER. (annonselenker)

Jakken til Therese er fra Zara. Hun elsker den.

Vi så på en sko som er laget av Katy Perry. Vi ble enig om at den ikke ble noe finere av den grunn. Og at vi kan i så fall lage en like kul e til 1/50 av prisen.

Så var det denne håndbagasje-turen vår da. Vi kom utenfor litt shopping i Amsterdam, og det var ikke bare, bare da vi skulle pakke for videre reise til København!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *