Breakfast in Amsterdam – Le Pain Quotidien

Å være veganer på reise. .  Jeg simpelthen elsker det! Jeg har aldri vært så bevisst på de ulike tilbudene som finnes rundt om kring, men nå er det som å finne skjulte skatter rundt hvert hjørne.

Dette bakeriet vises i grunn ikke så godt fra gaten. Men det er stort og romslig her inne. God stemning, god service og helt fantastisk mat. De har mange tilbud for veganere på menyen, men også for barn.

Hadde et litt vanskelig lys å fotografere i her inne. Men her ser dere frokosten til meg og Therese i dag. Jeg har soya-yoghurt med masse digg til. Får masse inspirasjon til å lage litt mer spenstig mat når jeg kommer hjem igjen.

Denne kjolen er på tilbud akkurat nå (annonselenke). Anbefales om du liker å gå med kjole selv om det kaldt. I dag tok jeg den på av den enkle grunn, det er litt kaldt ute her i Amsterdam. Jeg brukte den også i dette innlegget.

Skoene er av merket Brinate. Italiensk merke. Kjøpte de på en skobutikk på CC-vest. Beste skoene jeg har hatt, som er så fine og gode å gå i.

Nå skal vi løpe videre her i Amsterdams gater! Trist at vi allerede skal videre i dag. Amsterdam er virkelig vakkert og har så mye mer enn vi klarer å rekke over.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *