Vegan treasure at Södermalm in Stockholm

Første stopp på vår fem dagers lange reise. Stockholm. Vi ble hentet på Arlanda i morges av en svensk kompis. Først kjørte vi rundt ute på landet og så på noen slott. Det er visst veldig mange slott i Sverige. Deretter dro vi inn til Stockholm. Jeg var helt sikker på at vi ikke skulle til et vegansk sted, men fikk en liten overraskelse.

Denne plassen må du oppleve i Stockholm. Hermans Trädgårdscafé på Södermalm. Therese er ikke vegansk, men hun elsket også maten her inne.

Dette er egentlig alt jeg har å dele fra i dag. Nå er vi med venner og får servert fantastisk middag til kvelds. Jeg har oppdatert @anetteantonsenfoto på Instagram. Følg med oss på Snapchat: tingjegliker.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *