5 land på 5 dager

Klokken er over midnatt. Bestemor sover, jeg burde sove, lillejenta sover. Om seks timer skal vi kjøre hjemmefra. Jeg har bare litt til igjen å pakke, samt noen minnekort å tømme.

Jeg skal reise med assistenten min. Min kjære Therese, men jeg skal også følge Bestemor til sin gate, når hun reiser hjem til Bodø. Jeg kjenner det kommer til å bli tomt etter tre fantastiske uker med henne her. Både meg, katten og ungen setter pris på selskapet.

Vi må gjøre det meste ut av livet. Det innebærer å planlegge slik at vi kan ta fullt utbytte av dagene våre. Denne turen har jeg planlagt. Men også julen. Først reiser jeg alene til New York. Jeg kommer hjem på juleaften og skal hjelpe til på Alternativ Jul.

2.juledag reiser jeg med jentungen opp til Bodø for å være med venner og familie. Der har jeg venner som er blitt familie også.

I februar, juleferien, har jeg booket reise til meg og jentungen til Spania. Ja, jeg har vært der åtte ganger inkludert alle reisene i fjor, men jeg har ikke hatt jenta med meg og hun har mast lenge om å få bli med. Så det var på tide å planlegge litt i forhold til skolefri.

Det er enkelt for meg som bor alene, ikke har noen forpliktelser, heller ingen følelser som veier for å feire julen. Særlig ikke alene. Så mens mange tror jeg er lei meg for det, så er jeg ikke det. Jeg synes det er helt fantastisk at jeg skal sitte alene på et fly på selve juleaften og fly hjem til Oslo etter en hel uke alene i Amerika.

Og hvem vet, en dag møter jeg kanskje noen, og da blir det kanskje familie og mer til. Kanskje. Og da kan det være at det ikke blir like enkelt å gjøre alle disse tingene like spontant. Jeg ler litt mens jeg skriver, for jeg klarer ikke helt å se det for meg. Og tro det eller ei, men jeg er ikke redd for å være alene. Om jeg forblir boende alene så er det vel egentlig ikke noe galt i det heller? Barn har jeg. Katt har jeg. Kjærester har jeg hatt mange av, og jeg har opplevd utrolig mye. Nå nyter jeg mitt eget selskap og kreativiteten min til det fulle. Jeg elsker det. Jeg elsker teamet mitt. Jeg elsker skrive, ta bilder, og alt annet.

Jeg elsker å sitte oppe i natten.

Men jeg vet også at det blir litt tøft med lite søvn. Gleder meg til å våkne opp og drikke kaffe. Men jeg ser også for meg hvor vanskelig det blir å sove nå som jeg gleder meg så mye til dagene som kommer.

Følg meg på Facebook, vi skal sende live og dele vårt første reisemål. Vel. Nå gjelder det å få seg noen timer på øyet. Jeg hadde forresten min aller første PT-time med min nye coach i dag. Jeg kommer til å slite med å gå i morgen. Det vet jeg. Kan ikke huske sist jeg ble kjørt så hardt på trening. Beinøkt. Dette blir moro på film, tenker jeg!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *