Et døgn med stramme fletter

Det er ingen tvil om at den spreke, afrikanske kvinnen hos frisøren Dead Ends kan å flette. Jeg var innom i går for å flette mitt hår. Merk, mitt hår. Det lille jeg har. De hadde tenkt, at jeg hadde tenkt å flette på ekstra hår. Jeg lo litt, men så viste de meg et bilde og jeg lot dem prøve. Så da har jeg testet å ha stramme fletter i et døgn. Jeg synes det er kult, men det er også en brå overgang og jeg kommer til å ta dem ut i kveld, da det ble mye på hodeputa.

Det er uansett en kul erfaring og se hvordan mange «dømmer» uten å kjenne noen. Man trenger ikke prate med mennesker for å kjenne på det. Det er bare å se hvordan noen himler med øynene. Jeg spiste på Teatercafeen i dag. Interessant å se en viktig mann i dress og hvordan han tittet på meg. Klarer ikke helt å forklare blikket. Uansett, ikke viktig, jeg bare liker å observere. På vei ut igjen var det en eldre dame som som tittet opp på meg med store øyne og et smil. Så snudde hun seg mot venninnen og sa: » Det der var jo en stilig frisyre da». Takk, søte damen.

Elsker høsten, og i disse dager regjerer de beste fargene. Det er fremdeles noe grønt igjen, mens mye gult ligger på bakken. Mellom de fargene er det orange og rødt og mellomfarger av det. Slottsparken er nydelig nå. Jeg håper på å få tatt litt høstbilder til helgen mens der ennå er farger.

Dagen har gått til regnskap og sånt som jeg ikke synes er noe moro, men man må gjennom det også. Jeg føler at regnskapsføreren er som en liten innleid mamma som passer på at alt blir gjort riktig. Og hun er streng. Det er bra det, for jeg synes det er mye mer moro å skape ting og jobbe rundt dem, enn å følge med på alt det bak. Glad jeg har flinke folk som jobber med meg. Assistenten min og henne er de som har kontroll på motoren i skipet, mens jeg styrer det.

Det neste på dagens liste har vært mye Spania-jobb, siden vi snart reiser, og planlegging av neste samling som ikke er lenge til.

I morgen reiser jeg til Bodø. Korteste Bodø-turen i historien. Opp og ned igjen. Hente bestemor, mens jentungen er på skolen. Jeg har den travleste uken på lenge nå, men det er i orden. Noen uker er sånn, og det viktigste er å ikke tenke på alt på en gang, men på den tingen man gjør når man gjør den. Så for nå skal jeg ikke tenke på annet enn å komme meg opp dit og ned igjen.

Over og ut 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *