Harald Andre Flaskerud

Det er ikke mye jeg velger å skrive i dag, derfor deler jeg heller en videoblogg. Det er ikke noe annet enn å tenke på ham jeg klarer uansett, og jeg klarer ikke svare noen av telefonene som ringer. Med dette tar jeg meg noen dager vekk fra sosiale medier. Dette kommer til å ta tid å fordøye.

Disse bildene tok jeg på onsdag. Vi hadde funnet oss en perle av et sted, hvor vi så utover naturen og tenkte at vi ville bo. Der i naturen hvor vi hører hjemme.

mai_outfit_1mai_outfit_2 februar_Tankeløs_7

Alle episodene våre kan du se her.

96 kommentarer

 1. Elisabeth

  <3

 2. Ufattelig trist. Kondolerer til deg og hans nærmeste

 3. Jeg er så lei for det Anette. Mine tanker har vært hos deg i dag❤️

 4. ❤️

 5. Kathrine

  Så utrolig trist! 🙁 Han virket virkelig som en kjernekar. Jeg har sett alle videoene deres, og jeg har lært en hel masse!! Dere har klart å få igang mine tanker iallefall.
  Ta deg de fridagene du trenger <3

 6. <3

 7. Tenker masse på deg nå!
  Elsker deg <3

 8. Susanne

  Uff, så ufattelig trist!! Kondolerer <3

 9. Svanhild

  Kondolerer kjære Anette. Han virket som en utrolig flott fyr. Husker at når jeg skjønte du hadde fått deg kjæreste, håpet jeg på at det var Harald. Han virket så ekte og god, vakker mann rett og slett, både på bloggen og snap – sånn type man vil bli kjent med.
  Livet viser seg nok en gang å være uforutsigbart og man vet tydeligvis aldri hva morgendagen bringer. Håper dere vennene til Harald finner støtte i hverandre i sorgen.
  Klem til deg.

 10. Å nei! Kondolerer 🙁 Harald virket som et fantastisk menneske! Håper han har det fint der han er nå <3

 11. Christine

  Tårene triller <3 Så vondt det må være for deg og de rundt han. Det blir rart å ikke "se" han, igjennom bloggen din. Håper du fortsetter det dere har startet på, tror han vil bli glad da<3 fins mer mellom himmel og jord, og jeg tror han følger med. Klem

 12. Så utrolig trist. Tenker på deg. Du er sterk, og du har riktig fokus. Han bidro til å gjøre deg sterkere. Han vil fortsette å være med deg i hjertet ditt, og en dag møtes dere igjen, på et bedre sted. Det føler i hvert fall jeg meg sikker på. Skulle gjerne ha gitt deg en klem nå<3

 13. Mariell

  <3 tenker på deg

 14. Tor Olav

  dette var ikke lett å se på, en helt fantastisk mann❤️ stort tomrom og stort savn..han var helt unik og fikk meg virkelig opp av myra! Dette er vanskelig å fordøye..

 15. Christine

  Tårene mine triller med dine… For han, for deg og for alle de han har berørt på sin tid her på jorden og som har han i hjertene sine❤️

 16. Alexandra M.

  Hjertet mitt blør og tårene renner! Håper livet behandler deg godt nå, vakre menneske <3

 17. Noe så vondt og urettferdig. Alle mine tanker går til deg og familien hans. Sender deg en klem denne vonde dagen. Kondolerer. Verden er feig…

 18. Du er et herlig menneske, Anette! Harald er helt sikkert stolt av deg og heier på deg!
  Gjør det du gjør, fordi du liker det.
  God klem!

 19. Victoria

  Så ufattelig og uvirkelig trist. Jeg sender de varmeste tanker til deg! Og husk at dere har gjort en forskjell! Jeg har trodd på dette siden mamma begynte med det for noen år siden, og da dere begynte å snakke om det ble jeg så glad. Jeg har sett hver eneste video dere har laget og jeg har også fulgt Harald på hans instagram. Et nydelig menneske med et nydelig smil. Det jeg har lært av dere skal jeg ta med meg videre og jobbe enda mer med selvutvikling!

 20. <3 kondolerer så ufattelig mye… Mitt hjerte gråter sammen med ditt. Vær sterk!

 21. Camilla

  Kondolerer kjære Anette:( Tenker på deg! Utrolig trist å høre:( Hvil i fred Harald:(

 22. Kjære Anette-Marie!
  Kondolerer så mye<3

  I videoen over, så er det spesielt en ting du sier som griper meg, og det er det at dere ønsket å gjøre en forskjell.
  Og det vil jeg nå fortelle deg at dere har klart, dere har gjort en forskjell for meg.
  Du kjenner ikke meg, men jeg har fulgt bloggen din i lang tid, da du inspirerer meg med din godhet, ærlighet og åpenhet. Du er ett forbilde for meg.

  Jeg har gått gjennom en ekstremt tøff periode den siste tiden, distansert meg, og vært mye alene med tankene mine. Jeg har handlet uten å forstå.
  For noen dager siden gikk det opp for meg at jeg kan ikke sitte slik lengre, jeg kan ikke tillate meg selv og være ulykkelig, når jeg har all grunn til å være lykkelig.
  Jeg ville ha hjelp, men er for "stolt" til å tørre å gå til psykolog. Jeg begynte å Google etter nett psykologer, men midt i all søkingen kom jeg på deg og Harald, og videoene deres.
  Og det, det har hjulpet meg mye.
  Det har hjulpet meg å forstå, og å handle mer rett. Jeg kjenner etter, og lar meg tenke, leve og eksistere.

  Jeg tok et valg Igår, som jeg selv ikke forstod, som ga meg mye tårer, men etter å ha sett denne videoen, fulgte jeg det dere sa. Jeg satte meg ned, presset følelsene og tankene ned i magen, og kjente.. Og først da forstod jeg plutselig alt.. Jeg begynte å gråte, ikke av sorg, men av lettelse og glede.
  Teknikkene jeg har lært gjennom dere, har gjort en enorm forskjell for meg, hvertfall de siste dagene. Jeg vet at imorgen så våkner jeg med et smil, fordi jeg har fått en forståelse for mine følelser og tanker.

  Der har gjort en forskjell for meg og jeg vet dere har gjort det for flere og.
  Dere har utrettet en stor forskjell, og det vil jeg takke for.

  Jeg kan ikke forså hvordan du har det nå, annet enn at det er fryktelig vondt for deg. Ta Harald med deg videre, lev videre med det han har lært deg, og vær stolt av alt dere har utrettet!

  Igjen, jeg kondolerer så masse, og sender deg en varm klem!

  – Anette

  1. tingjegliker

   Takk. Det var utrolig fint å lese, opp i alt, at du har fått så mye ut av det.

   1. Anette

    Dere har nok gjort en større forskjell for folk, enn der kan tenke dere!
    Idag våknet jeg med en følelse av å være tilfreds, for første gang på lenge.. Det sier sitt.

    Igjen, min dypeste medfølelse til deg i en så vond tid <3

 23. RIP. Fantastisk mann!

 24. Lone Renate

  Kondolerer ❤ tror dere allerede har gjort stor forskjell på mange mennesker

 25. Han har plantet kjærlighetsfrø i mange mennesker. Deriblandt deg. Hans gode energi forsetter med dere❤️

 26. Tonje Jeanette

  Hans tid var kommen, så nå kan du videreføre alt det fantastiske han har lært deg <3 Må han hvile i fred, han vil aldri bli glemt <3 Ta vare på deg selv nå Anette <3

 27. <3 Dette var veldig, veldig trist! Ord blir fattige.

 28. Off, dette var utrolig trist… En så flott mann med så mye kunnskap. Et stort tap <3

 29. Tårene har fosset ut, og jeg forstår ikke hvordan jeg kan sitte her å hyl grine uten å kjenne Harald i virkligheten. Dette er helt uvirkelig, og jeg får vondt inni meg.
  Tenker masse på deg Anette, dette er så utrolig trist…

 30. ♡☆
  Har ikke ord… Kan bare si;
  Takk for at du deler Anette. Og takk for alt det bra dere formidler sammen gjennom «Tankeløs»!♡

 31. Dette var veldig trist å høre:( Føler med deg<3 Han virket som en god,snill og en klok venn, utrolig trist.

 32. Gode tanker til deg.

 33. ❤❤❤

 34. Aldri møtt han, kun sett videoer og bilder via deg. Men dette stakk langt inn i hjertet.. Håper han får en vakker reise videre. Stor klem til deg beste Anette <3

 35. For eit forferdeleg sjokk… Så ufatteleg brått… Utruleg trist å høyre… Tenkjer på deg! Kondolerar så utruleg mykje! <3 Varme tankar går til deg, familien hans og elles bekjende av han <3

 36. Utrolig trist. Ta deg tid å sørge,og minne han. Det er grusomt å miste en venn. Sender deg gode klemmer.

 37. Kjære Anette Marie. For en naken, ærlig og hjerteskjærende video. Det traff meg. Dere to har vert fantastisk å føge. Måtte du selv og de rundt deg ta godt vare på deg i den tunge tiden. Mange vil nok si at «tiden leger alle sår». For meg gjore det ikke det, jeg lever etter at man heller lærer seg å leve med sårene. For de vil alltid være der. Mine varmeste tanker❤️ , Lisa

 38. Ta den tida du trenger.. Gode og varme tanker til deg <3

 39. Kondolerer.
  Takk for at du deler. Sender mange gode tanker. Vi er her når du er klar til å komme tilbake.
  Stor klem til deg ❤️

 40. Kristin

  Kjære Anette Marie! <3 Så akkurat snap'en din og fikk helt vondt i magen. Og hjertet. Har nå sett videoen. Føler så med deg! Jeg, som ikke kjenner verken deg eller Harald personlig, sørger. Inntrykket mitt av Harald var en flott mann, med sårhet og styrke, som hadde mye godt å dele – og ja, han og deres prosjekt gjorde (og gjør) en positiv forskjell! Som når en sommerfugl flakser med vingene, en stein slippes i vann, og lager ringer som brer seg mye større enn seg selv. Vi er alle en enhet.
  En veldig nær venn av meg døde for fem år siden. Fremdeles kan jeg føle sorg og savn, men jeg føler også at han er med meg. Det er godt. Håper og tror du vil oppleve det slik med tiden du også. Sorg kommer i bølger. Pust når du kan. Varm, trøstende klem fra Kristin. (Beklager hvis det ble mye rart skrevet her, skriver fra hjertet og håper du kjenner varme og medfølelse ut fra alle ordene). Klem igjen!

 41. Jeg strigråt med deg gjennom denne videoen, herrefred så trist Vondt å se deg så knust. Fulgt deg i lang tid og sender en stor varm klem ❤❤

 42. Sabrina

  Ååååh kjære deg <3

  Sender masse gode tanker å trøste klemmer til deg.

  Har selv mistet minn beste venn Alt for tidlig, og det er fryktelig vondt og urettferdig.

  Så utrolig heldig du har vært som har møtt en venn, som har gjort så stort inntrykk i hjertet ditt.

  Har vært trofast følger av alle deres episoder, og må si jeg har felt noen tårer, da denne type sorg kjenner jeg dessverre så alt for godt.

  Vet ikke helt hva jeg skal si, men følte jeg måtte skrive noen gode ord, selv om det ikke er min sterke side.

  Ord blir fattige, så jeg håper min virtuelle klem lindrer litt, om så bare ett sekund

 43. Cecilie

  Kjære Anette. Harald var en stor mann som inspirerte og gledet verden. Han har det godt nå, og passer på deg og dine fra der oppe. Ta vare på deg selv og gi dine nære en ekstra klem ikveld. Sov godt, Harald <3

 44. Christina Louise

  Tusen takk for en fin video , Anette-Marie! Tåran trille, kondolere så mye! Ord blir fattig, men en ting skal du ig Harald vite og d e e at æ har lært masse av dokkers budskap! Masse kjærlighet

 45. Victoria

  Kondulerer så mye! ❤️ Det er aldri lett å miste en person som du er glad i… Tenker på deg

 46. Madelen

  Kjære Anette! Jeg tenker sånn på deg. Å miste noen er så uendelig vondt… Ta tiden, og bruk den sammen med de som står deg nærmest <3

 47. Ord blir fattige, tårene renner.. Tenker på deg❤️❤️

 48. Hjertet mitt rives av å se kor vondt du har det og kor trist du e. Virkelig. Iløpet av få sekund så va snørr og tåra synkronisert med dine. Det e så forferdelig trist å vite, for æ vet så godt at dåkker hadde et sterkt bånd og vennskap. Et vennskap som va geniunt. Som ikke bare betydde nåkka dåkker imellom, men for oss utenfor også. Det va så godt å se på nåkka virkelig fint, varmt og hjertelig.

  For bare få daga sia så knytta vi kontakt på Linkedin. Det brusa litt i blodet. Plutselig følte æ mæ sett. Sett av noen som virkelig forstår verden, som forstår menneska, som forstår tankekraft. Æ bei glad. Æ lovte mæ sjøl at når æ flytte til Oslo så skulle æ kontakte han. Det va akkurat han som sku få lære mæ å se verden på en anna måte. Reflektere godt, være tilstede. Fokusere på ting som betyr. Koste ka det koste ville. Æ ville ha han.

  Æ føle veldig inderlig. Æ har opptura og nedtura som alle andre, men det va han æ ville få råd fra. En dialog, noen som høre, noen som forstår. Mange høre, men få forstår. Han forstår. Forsto. Mye.

  Verden har mista en vanvittig ressurs. Et menneske som sto på for en bedre verden. Det gjør mæ forferdelig trist, for det e mangelvare på slike menneska.

  Æ skriv bestandig alt for mye. Det beklage æ for. Mye saus, men lite poteta. Æ vil bare la dæ vite at æ e vanvittig lei mæ. På dine vegne. På mine fremtidige vegne. På alle de som va så heldig å få en «bit» av han.

  Kjære fine du. Kondolerer så inderlig, inderlig mye. <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *