Til gutten jeg liker

Jeg trodde ikke at det fantes et menneske der ute, som var skapt for meg. Jeg trodde ikke at det fantes en gutt som likte meg like mye som jeg likte ham. At man skulle møtes og falle for hverandre, sånn med en gang.

september_Rune_2

En gutt som elsker meg for alle mine rariteter. For mine gode sider, men også de litt dårligere. En ung mann som faktisk klarer å snu på humøret mitt når jeg blir litt barnslig, sutrete og urimelig. En som liker alt jeg gjør og gir meg ros for mine kreative sider. En som løfter meg opp og støtter meg i absolutt alt jeg gjør.

Jeg hadde ingen tro på at en mann kunne være så fin på utsiden, men likevel enda finere på innsiden.

Jeg visste ikke at det fantes et menneske som kunne være min beste venn, men likevel være et vesen jeg er ekstremt tiltrukket av.

Hvor kom du fra?

Jeg har hatt en drømmemann i tankene. Hans personlighet og alle hans egenskaper. En sånn mann man drømmer om, men han finnes ikke i virkeligheten. Man vet liksom at man må svelge noen kameler når man finner noen som minner om drømmemannen.

Så kom du. Uten noen kameler.

Du er som meg. Vi er helt like. Du får meg til å le, du får meg til å rødme, du får meg til å føle meg verdifull. Jeg kjenner et ønske om å gjøre deg lykkelig, og jeg respekterer alle dine drømmer.

Det finnes ingen lenke, ingen bånd. Du gir meg en verden av friplass, jeg gir deg det samme. Vi har like verdier, tanker og meninger. Der vi er ulike, utvikler vi hverandre. Det er spennende.

Det at du drar meg ut for å spasere, så ofte, er noe jeg setter pris på. For du elsker å ‘bare gå en tur’. Ikke for å trene, men for å la tankene og sinnet få luft.

Vi har så mange fine samtaler.

september_Rune_8

Det som har vært vanskeligst til nå, har vært å forstå det hele. At det er ekte, at jeg ikke drømmer, at det sant. At jeg som er vant til motgang, plutselig ikke skal ha det? Hvorfor? Det eneste jeg kan regne meg frem til er at du er premien min. For alt det tunge jeg har klart meg gjennom i livet, så er du premien min. Jeg har bestått. Karma har funnet meg.

Slike tanker kan rettferdiggjøre at jeg har fått noe så vakkert inn i livet mitt.

Du har vist forståelse for sekken min fra fortiden. Du bryr deg og vil bli kjent med alle mine sider. Det går ikke an å late som man bryr seg om dette, det ville vært for lett å se. Jeg har aldri opplevd en mann vise sin medlidenhet i ord og tanker, slik du deler med meg.

De fineste komplimentene du har gitt meg, har jeg fått uten sminke, uten pynt. Du gir meg en uendelig bekreftelse på at jeg har deg, og jeg frykter ikke noe.

Det har aldri vært et spill. Vi har vært helt ærlige hele veien.

Du får meg til å le, hver eneste dag. Jeg ler så det gjør vondt i magen. Og i kjeven. Jeg er meg selv slik jeg er med mine aller beste venninner, og jeg har alltid vært helt avslappet i ditt selskap.

Du liker meg, du, på ekte.

Det har du vist meg, hele veien. Måten du leier hånden min på, måten du kysser meg på når du vil, uansett hvor vi befinner oss. Alt har gått så raskt, men jeg har ikke noen gang hatt en grunn til å tvile på at det er oss.

Hvis jeg starter en tanke om at jeg kan miste deg, kjenner jeg hvor inderlig glad jeg er i deg. Hvis jeg da tenker meg om, så kjenner jeg tryggheten i at jeg er din. Du er min. Vi har hverandre og jeg vet at det er oss.

Jeg vet det sikkert, for jeg kjenner den følelsen av å ha møtt den rette. Man bare vet det, og man lurer ikke på hvordan man ‘bare vet det’ lenger.

september_Rune_1

Vi møttes nå og vi kunne ikke møttes før. Jeg hadde ikke vært klok nok til å se at det var riktig. Til å se at du er den jeg alltid har fantasert om.

Og du har vært den samme fra første dag. Ingen dårlige egenskaper jeg har håpet å bli kvitt. Ingen dårlige magefølelser jeg har oversett.

Jeg har aldri opplevd energier løpe løpsk i et rom, slik våre gjør. Men jeg har ikke brydd meg så mye om den slags heller. Jeg kjenner hele deg på denne måten. Det er beroligende og jeg lander i det. Det er dette som gjør at vi faktisk vet at det er oss.

For utenfor vårt felt har vi så mye å dele, fortelle og bli kjent med. Jeg gleder meg til alle dagene jeg får med deg fremover. Til fremtiden og alt vi skal skape.

11884634_10153633530184516_5545296554688934731_o

Og jeg vet, for jeg har erfart fra livets vei. Jeg er en idiot om jeg ikke tar godt vare på deg.

Hilsen jenta du liker.

101 kommentarer

 1. Liliane

  Der satte du ord på hvordan livet mitt er akkurat nå! Det var som å lese alt det jeg føler og tenker, og jeg har også vært gjennom virkelig tøffe stunder hvor alt var svart og så helt håpløst ut.. Helt til HAN dukket opp, på et tidspunkt jeg hadde forsonet meg med at det ikke fantes noe som het «god karma». Kjærligheten vokser og vokser og det er ingenting vi ønsker å forandre på. Vi drar hverandre opp og står støtt sammen. Å gå gjennom helvete har fått meg til å åpne øynene for hva som er viktig, og jeg er glad for at jeg møtte min kjære på akkurat det rette tidspunktet.

  Jeg kjenner deg ikke, men jeg vet hvordan du har det. Nyt kjærligheten og hverandre, vær snill og lydhør og raus.

  Masse lykke til videre ❤

  1. tingjegliker

   Hei, Lilliane. Tusen takk for en vakker kommentar. Kjenner meg igjen i alt du skriver 🙂 Klem

 2. så fint skrevet<3 utrolig glad på dine vegne Anette, du fortjener kun det beste! ta godt vare på hverandre.

 3. Monica Jensen

  Jippi!! 🙂 Glad på dine/deres vegne! Nyt <3

 4. Det er så godt å se deg på snapchat om dagen! Du stråler virkelig. Unner deg alt godt 🙂

 5. Har fulgt deg blogg og snapshat i flere mnd nå, du er virkelig ei knall dame
  Du STRÅLER og jeg tenkte , håper virkelig denne mannen er bra. Og jeg ble SÅ glad når du viste bilder av han Såg han på God Morgen Norge iforb med musikkvideoen og tenkte at han virket som en bra mann Bra mann + Bra dame må jo rett og slett bli helt flott ❤️ Masse lykke til på veien videre sammen

  1. tingjegliker

   Tusen takk, Silje 🙂

 6. For et nydelig innlegg <3 Gleden du viser spesielt gjennom snap smitter stort!
  Takk for alt du deler på godt og vondt.

 7. Kristin

  Dette er så koselig, Anette! Tenk så mange følgere du har som unner deg denne lykken, fantastisk!

  1. tingjegliker

   Tusen takk, Kristin 🙂

 8. Så veldig koselig å lese <3 Jeg er innom bloggen din hver dag…fordi du er så ekte og ærlig, jeg er alene mamma jeg også, jeg har også mistet mamman min alt for tidlig, jeg kjenner meg igjen i deg, derfor blir jeg så glad på dine vegne når du har funnet kjærligheten 🙂 heldige deg og heldige han <3

  1. tingjegliker

   Tusen takk, Frida 🙂 Det var hyggelig å lese! Takk for at du følger 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *