Pink and beige children room ♥

Et barnerom skal ha plass til å utfolde seg. Det skal være rom for å tenke og være kreativ. På dette barnerommet har jeg tillatt minimalt med leker. Jeg har en tanke om at for mye skaper rot i hodet på de små. Og det kan fint være farger på rommet som er til glede for barnet, mens du samtidig lar det være noe du selv kan stå for. For den som bryr seg litt ekstra om interiør vel og merke.

april_barnerom_10april_barnerom_11april_barnerom_9april_barnerom_8

Jeg nevnte også i forrige innlegg at jeg ventet på en pakke fra Lekmer.no. Fantastisk at en side har så mye til barnerommet samlet på et sted. Denne pulten er litt lavere og passer for de aller minste.Jeg ble overveldet da jeg så hvor enkelt det var å sette dette sammen.

april_barnerom_7

Beina skulle kun skrues på, og det er en skrue på selve beinet. Ingen verktøy med andre ord. Resten kom ferdig rett på posten. Jenta føler seg så sjef på rommet nå. Egne tegnesaker i skuffen og sine egne papirer. Pulten og stolen finner du her.

april_barnerom_6april_barnerom_15april_barnerom_12 kopier

Her om dagen hentet vi babykurven opp fra boden. Jeg begynte å tenke på hvor lenge den har levd og hvor lite den er brukt. Mamma hadde meg i den da jeg var lita. Da jeg var gravid pusset jeg den litt opp og kjøpte stativ til den. 

Skjermbilde 2015-04-30 kl. 10.05.31

I morgen tidlig publiserer jeg bilder fra baderommet. Det er endelig på tide å vise litt mer herfra og jeg har begynt å få litt ting på plass. Jeg elsker denne leiligheten, virkelig.

1 kommentar

  1. Så kjempekoselig datteren din har det på rommet sitt! Jeg er helt enig. Et barnerom skal være som du sier være innbydende til å utfolde kreativt gjennom lek og kos 🙂 Husker selv som jeg koste meg og lekte på rommet mitt med dukker, dukkehus, tegning og mye mer. Synes du har skapt rommet kjempefint jeg 🙂

    Ønsker deg en kjempefin torsdagskveld 🙂

    Hilsen Toril

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *