Details from my flat ♥

I dag har jeg mottat det nye bordet mitt og jeg har ikke noe å pirke på. Det er perfekt. Bordet er laget av treverk fra en gammel låve. Bak dette konseptet står Drivved (adlink), som sørger for å gjenbruke gammel tre fra låver som rives ned. De flinke gutta har laget et bord i det målet jeg ønsket. Jeg fikk velge platen selv og understellet hadde mange valgmuligheter. Jeg liker å ha ting som ingen andre har, derfor er dette perfekt.  Bordet kom mens jeg var på trening. Jeg har trent bein i dag. Trente til jeg fikk veldig vondt i ryggen og måtte avbryte økten, så ble det å tøye ekstra i stedet. Da ble den en liten trøst å komme hjem til dette. Jeg er så glad for at jeg valgte et rundt bord. Det blir så mye hyggeligere når man sitter og drikker vin til en god middag i godt selskap. Over et rundt bord treffes blikkene til alle gjester. Det er mer sosialt når man sitter sammen med flere mennesker. ♥ The first dinner at our new table ♥ Dagens middagsmåltid var en skikkelig herrekost for meg i dag. 147 g pannestekt laks 154 g kokt potet 20 g stekt rødløk 1 teskje soft flora (til stekingen) 123 g avokado  brokkoli og gulrot (først ovnsbakt, deretter stekt) Dette utgjorde 648 kcal. Dette er cirka en tredjedel av mitt daglige inntak akkurat nå.  ♥ The kitchen ♥ Disse små boksene kjøpte jeg for lenge siden på Bohus. Elsker dem. Og det kommer fra ei som er dritt lei av tekst på alle mulige ting. Jeg bruker disse til akkurat det som står påskrevet, og det funker fint. Hylla med alt det rare i. Her står litt av hvert på ubestemt tid. Jeg liker brunfargen på hylla mot både gulvet og veggen. Gulvet er parkett, forresten. I går fikk jeg de nye headsettene mine fra Sudio (adlink). Jeg gleder meg skikkelig til å få testet dem med Netflixen min på tredemølla. Desginet og lyden skal være unik. Lyden skal være studio-kvalitet, du kan lese mer om filosofien rundt dette her. Sudio har også fikset en fordel til mine lesere. Du får 15% rabatt ved å bruke denne koden: anettemarie15. Designet er elegant og blir en fin detalje på antrekket. Da mener jeg ikke treningsantrekket altså, men når man ønsker å være litt finere i hverdagen vil dem se bedre ut enn de originale som hører til telefonen. Du ser meg også på coveret i månedens utgave av itempo. Nettutgaven av artikkelen kan du se her. Tanken er at jeg skal finne meg noen fine stoler, men så har jeg plutselig fallt litt for ulikhetene på det jeg har fra før. En tripp, trapp stol som vi har fått fra et vennepar. En hvit puss som jeg kjøpte da jeg og jentungen for første gang skulle bo alene, en gammel gardintrapp fra IKEA og en barstol fra mitt forrige hjem. Upraktisk å sitte på den barstolen for å sitte ved det bordet, men hvis man sitter mange nok folk på stua, så blir den brukt i motsatt retning. Jeg synes det var litt moro å ha den gardintrappa som krakk. Den har vært med gjennom hele oppussingen og ser ikke ut. Full i malingsflekker og sparkelrester. Noe fint ved det hele synes jeg. Inntil videre blir det slik i alle fall. Deilig å bare fastsette noe slik at jeg kan fokusere på det neste, nemlig å få opp foto på veggene.  Planen er å trykke mine egne bilder fra reiser rundt i verden, på aluminiumsplater. Ha de store og lyse i sorthvitt. Gleder meg til den prosessen kommer i gang! Nå sitter jeg alene hjemme en lørdags kveld, koser meg med rydding i leiligheten og svever litt på Paracet. Jeg skal lage meg noe godt. Sunt og god, vel og merke. Så skal jeg se en episode av Orange is The New Black. Kosetid for mor! Jeg føler meg skikkelig bra fordi at det er ryddig her nå. Lørdagskvelden har gått til å rydde, vakse og fikse ting jeg skulle gjort lenge. Jeg sto opp 06.00 i morges og vasket to maskiner klær, i tillegg til å støvsuge kommoden på barnerommet og re-organisere klær. Så har jeg fått trent, vært på kino med jentungen før hun forlot meg og slappet av. Har støvsuget sofaen, vasket badet, fikset alt rot på kjøkkenet og tent lys rundt om kring. Kun for meg selv. Det står til og med pynteputer på senga mi, kun for å føle denkomplette følelsen av at alt er på stell her.  I morgen har jeg treningsfri, derfor kan jeg være litt natterangel i dag. Når jeg våkner skal jeg få vasket to maskiner til, så er jeg helt ajour med skittentøyskurven for en stund. Utpå dagen skal jeg å besøke noen av favorittmenneskene i livet mitt, som bor i Fredrikstad. Jeg har fått æren av å være gudmor til en gutt som kom til i jula. Det betyr mye for meg, dessuten får jeg en liten demper på de elleville eggestokkene. Ler. Storkoser meg alene med musikk og tastaturet her nå. Skal sende mail etter å ha sett på Netflix. Da tar jeg med litt mer kaloridetaljer fra middagen også. ♥ 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *