Oppblåst husmor med muskler

Oppblåst mye av tiden, det stemmer. Jeg prøver å finne ut om det er blandingen av det jeg pakker i meg. At det for eksempel er lurt å drikke Pepsi Max lengst unna alle de andre måltidene. Kanskje det er uheldig og for eksempel drikke Pepsi Max og spise Vaniljekesam på samme tid? Det høres kanskje ut som en forferdelig kombinasjon, men her går det meste rett ned altså. Dagene er tette nå. Det er rot i hele leiligheten etter at jeg har vært på reise. Bagen er ikke utpakket og det er mye klær som skulle vært vasket. Rundt meg ligger det papirer som skulle vært ryddet i og det hadde ikke vært dumt å få hentet det spisebordet mitt ute i Høvik heller. Drivved har nemlig laget ferdig bordet mitt, og jeg har ingen spisebord for øyeblikket. I morges fikk jenta mi servert frokost ved denne lille kontorpulten. Ikke at det gjør noe egentlig. Jeg kan fortsette og jobbe med matpakkene mens hun spiser.  Det vakre kjøkkenet mitt har blitt mitt fristed for arbeidhodet mitt. Inne på stua slapper jeg helt av med jentungen, mens her på kjøkkenet er jeg i det kreative hjørnet. Jeg lager mat, skriver og tenker. I dag vurderte jeg å flytte datahjørnet mitt inn på stua, men det går liksom ikke. Da ødelegger jeg skillet. Ikke at dette er slitsom jobb, for jeg elsker jo å drive med akkurat dette. Likevel er det godt å kunne gå ut av denne boblen og inn på stua uten å ta med jobben. Og jeg er som et barn når det kommer til å sitte på kjøkkenbenken, i vinduet, på gulvet. De kjøkkenlefsene som henger under vasken der, passer ikke helt inn. Likevel får de meg til å føle meg hjemme. De ligner det som alltid hang hjemme hos oss som barn.  Deilig treningsbukse fra Better Bodies/ X-life HER. Jeg bruker den over thigtsen på vei og fra trening. Og på trening om jeg vil, men mest når jeg «dasser» rundt her hjemme. Den er deilig og jeg har den i størrelse L.  I dag blir dagen å gå i ett. Jeg kjører straks og henter ungen i barnehagen, deretter rett til Gardermoen for å hente Trygve. Vi skal spise (de skal spise) på Peppes, før vi kjører tilbake. Har et håp om at Trygve ikke trenger å reise rett hjem, så slipper jeg inn tli Oslo før jenta skal på dans 18.15. Etter dans er det hjem og lage middag til Ole før jeg drar på Partner Gym. Ole passe jentungen for meg mens jeg er der. Heldige meg! Så er det fettmåling/ drittmåling + posering. Vi skal øve på å posere. Herregud! Jeg gruer meg til dette nå kjenner jeg. Skal prøve å ha dere med meg på Snapchat i kveld (Tingjegliker).  I morgen tidlig poster jeg et lite treningstips til rumpa. Jeg har laget en serie med øvelser som kommer i mailen, men skal dele litt her også. Vel, det er bare å komme seg avgårde straks vaskemaskinen i kjelleren er ferdig. Må nesten henge opp klærne før jeg stikker av på dagens reise. Jeg liker det slik. Fart og sånt. Plager meg bare at jeg  har rot hjemme, men det skal fikses. Til helga kanskje? Ler.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *