Se på den a!

–Igår fikk jeg pakke ifra Mommo! Se på dette da.. –Åååååh! Jeg blir altså helt overveldet mamma. Det er så masse her. – En engel mamma! Sånne som du elsker å ha rundt omkring jo! –Når jeg ser mommo igjen, må jeg gi henne en stor klem, for dette var masse. Tusen takk mommo! –Idag har jeg på meg genseren jeg fikk hos mommo. Ville pynte meg litt ekstra masse til barnehagen, og tok på skaut. –Mamma! Æ ko! (jeg sko). – Mamma sa at jeg skulle få lov til å ha på de fine skoene jeg fikk hos pappa i sommer. Så det fikk jeg. Og jeg fikk lov å ha de på inne i barnehagen også. – Det er jo typisk at jeg er ferdig til å gå, også skal mamma drive å ta tusenvis av bilder liksom.. – Mamma! Seriøst! Jeg vil gå nå.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *