JEG ELSKER DEN NYE EASYWALKER QTRO

Jeg er så heldig at jeg har fått være med i testpanelet til EasyWalker. Fikk denne vognen for ca 2 uker siden, og jeg har blitt totalt avhengi. 

Jeg synes den er fin uansett hvordan man bruker den, med myggnett, uten, og med regntrekk. Siden barnevognen er vendt fra meg, så er det ei lita luke på toppen, med et plastvindu under, slik at jeg lett kan se ned til henne. 

Hjulene foran gjør det kjempelett. I forhold til vogna jeg er vant til, er jo den vektløs. Jeg elsker den andre vogna også, men nå som det er sommer, er det herlig med en lett og lysere vogn. I tillegg er den mye mer luftigere enn den andre jeg har. 
Dette elsker jeg. Det er en liten ekstra klaff med nett, som man kjempelett bretter ut foran. Det er perfekt når det er sol ute. Jeg har ikke trengt å henge noe teppe over den en eneste gang !

Også bretter man den lett inn når man ikke bruker den !

For å justere om barnet skal sitte eller ligge, er det to glidelåser på siden. Det gjør det kjempelett og ta opp og ned ryggen. Ziiipp.. ferdig 🙂

Vognen er norsk design, og finnes i tre forskjellige sorter. QTRO, SKY og DUO. Og det beste, er jo at de finns i alle slags farger! Se utvalget deres på  http://www.easywalker.no/

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *