Ny dag, nye muligheter, nye klær ? nope.. nye utfordringer? Hvem vet?

Sjalabais alle sammen! Nå er leiligheten nyvasket, det lukter godt, og jeg føler meg som et renere menneske.. rett og slett. .. Lillemor sover.. Hun har faktisk fått inn en rutine der hun sover EKSTREMT dypt på formiddagen. Dette skjer hver dag. Ja da mener jeg når hun sover uansett om jeg kler på henne og løfter henne.. uansett… det bare zzzzzzzz..
Men da får mammsen litt tid til ting og tang..
Nå er det jo strøkent uansett her da. Men det er alltid noe å gjøre, eller noe som skulle vært gjort.
Vi har herved gått over til størrelse 3 i libero bleie. Hun er 5,5 kg nå, og strekker seg som bare rakkern. Lange bein har hun. Det kommer hun til å være glad for når hun blir stor 😉 
Den søte lille babykurven er nå byttet ut med bebysenga. Hun er får lang, strekker seg liksom i begge kanter, så hun sparker i fotenden og stagger med hodet i den andre enden. Men hun liker senga si nå. 
Det er så gøy, for når hun våkner er hun altså så glad. Så lenge det ikke er lenge siden hun fikk mat da. Når jeg skrur på uroen som henger over senga ler hun og skratter som bare det. Hun virkelig digger den 🙂
Vel med trening åsånn. Ja jeg trente igår. Skikkelig hardt. Derfor er det fri idag. og skikkelig hardt igjen i morgen. Jeg har trent rumpe og lår på alle muligens måter igår. Og jeg klarte såvidt gå ut av senteret etterpå.
Det ble også ush ups, sit ups, biceps og triceps.. og skuldre ja! Hohoi.. sommern 2010 here I come!
Rumpa mi SKAL være spretten og fast! Den må veie opp for lefsene på framsiden 😉
Jeg er snart aktuell som fan thomas modell. For t.- skjortene. Det ble litt utsatt, men jeg skal fortelle når det skjer 🙂 Ellers har jeg masse baby foto framover, først skal vi bare ha en dåp og når den er ferdig, kan jeg fokuserer mer på dette med bilder 😉 Vil dere at jeg skal poste et innlegg med litt random babybilder jeg har tatt? Jeg har forresten ledig tid til foto i mars ennå. Og jeg har studio i Oslo 🙂
Om det er noen som ønsker en sexy shoot av seg selv, til kjæresten, så er det bare å si ifra. Dette har jeg gjort før, og den gutten som fikk de bildene, ble rimelig happy 😉 Har hørt at noen jenter foretrekker en jente som fotograf. For det er mer konfortabelt, og fordi at kjæresten slipper klikke i vinkel, om han er sjalu 😉
for alle foto hendvendelser, pris osv,  send meg en mail på: mail@anetteantonsen.com
Åh idag skal jeg på lunsj med Kine fra mammatrening.no, det gleder jeg meg til. Ellers skal jeg å gå en tur senere ikveld med en venninne. Ja det blir en liten tur, Ikke så masse trening i den. Kjenner det i kroppen at jeg må slappe av litt etter igår 😛 Og spare krefter til i morgen 😉
Åh, dåpskjolen er i allefall under produksjon. Japp! Vi får en egen kjole sydd til henne. Så blir den unik, Og vi har ingen, så vi får laget en som skal gå i generasjoner etter oss. Vi starter en tradisjon 🙂 Det er litt skummelt å tenke på at den kjolen skal vare lengre enn vi skal… grøsser ved tanken.. (dette tilhører et meget dypt innlegg som jeg kanskje finner på å skrive om en stund framover… )
Åh, nå skriver jeg langt igjen. Jeg fikk en kommentar om ei som var så drit lei av de lange innleggene mine at hun har sluttet å lese bloggen min.. er det fler som føler det sånn?
Jeg tenker at det er bedre med for masse enn for lite, dessuten er jeg sjefen over mine innlegg 😉
Det er jo bare å lese mindre. Hadde det ikke vært kjedelig med bare bilder? Da er det jo ikke innhold lenger. Og ikke noe å lese på? Hmm.. 
Jeg har ikke hørt fler enn 1 person klage da. så da skriver jeg i vei som før jeg 😛
Nå skal jeg lage meg litt mat.. mmmm..sulten. Merker at forbrenninga mi er gått opp, og at jeg blir fortere sulten. Å.. vet dere hva?? 😛 Jeg er nede i 58 kg igjen. Nå raser jeg ned her, men jeg trener masse styrke så jeg holder vekten oppe i muskler. Vekten skal ligge på 57kg med masse muskler (muskler veier mer enn fett husk) ..  :)Har målt fett prosenten igår, den ligger nå på 28.. oioioi.. men vi skal ned til 21. 
Åh, da skal jeg være fit. Jeg skal klare det ! 😀
Men hvis det er mange som vil jeg skal poste litt portefolie bilder, altså bilder jeg liker som jeg tidligere har tatt ???
Så kan jeg det. 🙂
Ps: På det forrige innlegget mitt som spør om din alder, hadde jeg dobbelt opp med noen. (jeg klarte ikke se det selv først 😛 ) Så, nå har jeg lagt inn en ny, så jeg ber alle som svarte igår, stemme på den på nytt 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *