Jeg er på en måte blitt litt glad i leserne mine..

Jeg må bare få sagt noe av det samme som jeg sendte til alle medlemmene på  facebook gruppa mi igår. For å trekke dere dit også (sleip som jeg er) sender jeg ut litt ting og tang der tidligere enn jeg gjør på bloggen min. Til tider, og kanskje noenting som jeg ikke blogger her. Siden at der kan jeg se hvem alle er. Det er ikke så lett her 😉
Men er du medlem, så inviter alle du føler at kan like å lese bloggen min. Jeg skal ta vare på min nye lesere, like godt som mine gamle 🙂 Også skal jeg sørge for at det blir litt spesielt å være medlem på den gruppa 🙂
Jeg vil bare si takk for at jeg har en god og stooor gjeng som har blitt faste lesere av bloggen min. Om dere ikke hadde lest bloggen min, så hadde dette blitt en privat dagbok istedenfor en offentlig. 
Jeg er veldig takknemmlig. Det føles helt utrolig og kunne dele alt det rare oppe i hodet mitt. Skrive om det jeg vil. Og få tilbakemeldinger, og andre sine meninger.
Jeg elsker når jeg deler en kort historie, og dere gjør det samme. Når jeg kan sitte å lese om deres opplevelser som ligner på mine. Men vi er samtidlig alle unike. 
Jeg vil bare at dere skal vite at jeg ikke tar dere for gitt. Og uten dere, så hadde ikke  dette skjedd. 
Japp, jeg er nemmelig mest søkt på kvasir nå. Og det synes jeg er helt utrolig. 
Det har nok en del å gjøre med at jeg har havnet som utfordrer på  Kremtopp lista på sol.no, men jeg synes det også er stas. Skal jeg innrømme. 
Nå ble jeg plutselig litt mer gira på å komme meg til toppen der. Jeg må kanskje ha noe som skjer.. noe for leserne mine.. hmmm.. tenke.. gruble.. okei. jeg skal gjøre noe jeg egentlig hadde bestemt meg for å ikke gjør igjen. . . Fordi det tar sånn tid… 
okei det kan ikke være for enkelt heller.. Om jeg boltrer meg på toppen av den lista. Ja nr 1.. i hele februar! Der ja.. ja, da skal jeg ha et til spørreinnlegg så alle kan spørre om alt igjen. Og jeg skal lage enda en laaang videoblogg til svar 😀
(biter meg litt i leppa, men skal holde det jeg lover, det lover jeg 😉 )
Husk at man kan stemme en gang hver eneste dag. 
Jeg skal ro meg mot overskriften, men ikke på en falsk måte. Jeg mener det. Og det er fordi at mine lesere, altså dere som alltid henger på. Dere føler dere kjenner meg. Jeg skjønner jo det. Og dere kjenner jo meg på en måte. Uten at jeg kjenner dere. Det er rart. Men jeg syns det er litt koselig også. Jeg føler meg trygg blandt mine faste lesere. Når jeg skriver om noe, som betyr litt ekstra. Ikke alle innleggene mine betyr like masse som dere vet. Jeg mener når jeg tenker og graver dypt i sjelen 😛 Ja, da får jeg sånn svar som varmer meg. Og deres tanker, og meninger. Ja, hva skulle vi gjort uten meninger? Da hadde vi blitt som kyr alle sammen. Bare gått rundt og dultet bort i hverandre..
Uansett. Takk alle sammen, for at dere er mine lesere. Takk takk takk 😀
Og ha en fortryllende dag 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *